Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Z hackowanie Swiat Według zombie MOZLIWE?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy mozna zhackowac Swiat wedlug zombie (na nk) chodzi mi o cokolwiek szybsze rosniecie roslin zd czy monety Duzo osob pisze ze sie nie da ,moglibyscie napisac jak to zrobic

Opublikowano

Kurwa, nie można..................................................................................

Napiszcie gdzieś w widocznym miejscu, że nie da się kurwa hakować cheat enginem gier, gdzie dane są na serwerze. Ja pierdole każdy temat w tym dziale jest o tym samym

Opublikowano

Chłopaki, uspokójcie się... Nie, ponieważ te dane są tylko na serwerze. Ewentualnie możesz zrobić iluzję hacka, zmieniając to co widzisz. Jeżeli serwer jest zabezpieczony chmod'em to nic nie zrobisz.

Można jedynie hackować klienty, które masz na komputerze. Naciągając pewne wartości.

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Proponuję uruchomić aplikację Brain.exe i czekać na rezultaty 7fa0af6055cd.png Przecież te wszystkie gówno warte gry są na serwerach, wiec jak to niby taki cheat engine zrobi ??

Mój nowy Internet:

2813783276.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

o kurwa sprawdziłem i mam 48 poziom i 900.000.000 kasy ale zajebiście zapisało mi się to:D jak chce ktoś to da laika i powiem:D

NiE MA PEWNOŚCI ZE I WAM WEJDZIE:D:D

Opublikowano

o kurwa sprawdziłem i mam 48 poziom i 900.000.000 kasy ale zajebiście zapisało mi się to:D jak chce ktoś to da laika i powiem:D

NiE MA PEWNOŚCI ZE I WAM WEJDZIE:D:D

A w tej bajce były smoki? a gdy sie obudziłeś wsystko znikło?

• 10 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

W zombie nie działa ale pamiętam, że kiedyś jak cheat enginem hackowałem te takie rybki to mi to (xp'a hackowałem) to mi to kase dodało i te dolce no to nakupywałem za to i potem jak odświeżyłem to to mi to zostało i byłem parę zł do przodu.

permabanned.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...